Міксер стаціонарний Haeger 3 швидкості 2 насадки HG-6628 300 Вт неіржавка сталь
Потужний якісний побутовий міксер
Стаціонарний міксер Haeger HG-6628 300 вт. Міксер Haeger із міцного пластику з підставкою та металевою чашею підвищеної ємності — ідеальний помічник на вашій кухні. Стильна, надійна, практична модель настільного міксера допоможе вам у приготуванні кулінарних шедеврів.
З комбайном легко та просто готувати повітряне пюре або збивати яйця для десерту, замішувати тісто або перемішувати фарш за допомогою спеціальних віночків. Готуйте із задоволенням завдяки функціональному комбайну в елегантному дизайні. Комбайн розташований на підставці та має зручну металеву чашу. Невибагливий у роботі.
Характеристики:
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Напруга, В: 220
- У комплекті: знімна чаша, 2 насадки: гак для замішування дріжджового тіста, віночок для збивання.
- Заглибний міксер
- Чаша з неіржавкої сталі
- Режим турбо
- Ефективна система охолодження
Ручний чи стаціонарний міксер?
Розрізняють два типи міксерів: стаціонарні и ручні. Особливість використання ручного міксера полягає в тому, що для збивання продуктів ви самі вибираєте місце та посуд, у якому змішуватимете інгредієнти.
Назва стаціонарних приладів говорить сама за себе, а саме, пояснює те, що цей тип міксера встановлюється в певному місці та має незнімну чашу для збивання продуктів.
Завдяки такої конструкції, стаціонарний міксер можна залишати увімкненим без нагляду, присвятивши свій вільний час іншим заняттям. Коли стаціонарний міксер увімкнений, віночки для збивання не є в одному положенні, а рухаються за спеціальною траєкторією, що дає змогу без вашого втручання забезпечувати рівномірне змішування всіх компонентів.
В дорожчих і прогресивних моделях додана функція обертання чаші під час збивання, завдяки якій усі компоненти змішуються і збиваються ще рівномірніше та швидше.
Ручний міксер також має свої особливості використання. У момент збивання цей прилад необхідно постійно тримати в руці на вагу, водночас ще й обертальні рухи, щоб компоненти змішувалися однаково рівномірно на всьому об'ємі посуду.
Не Попри цей для деяких досить незручний нюанс, ручний міксер не вимагає певного місця для встановлення. Він компактний, легко збирається й розбирається, і його можна зберігати в шафі, заощаджуючи робочу поверхню на кухонному столі. Багато хто робить вибір на користь ручного міксера, з огляду на ці його особливості.
Внимание на мощность
Одним з головних критеріїв, на який варто звернути увагу під час вибору міксера, є його потужність. Саме від цього показника залежатиме маса та обсяг продуктів, які ви зможете змішувати, а також час його безперервної роботи.
Якщо ви готуєте невеликими порціями, і міксер вам необхідний тільки для того, щоб збивати рідке тісто для млинців, пюре або яйця на омлет, робіть вибір на користь моделей із невеликою потужністю. Оптимальним вибором будуть ручні міксери з двигуном 300-400 Вт, які мають порівняно недорогу вартість і будуть незамінні в домашньому використанні в тому разі, якщо за один раз ви переробляєте невелику кількість продуктів.
Стаціонарні міксери, зазвичай, мають вищу потужність (400-700 Вт) і здатні справлятися вже з серйознішими завданнями, а саме — збивати та змішувати великі обсяги продуктів.
Купуючи такий прилад, ви з легкістю приготуєте круте тісто для локшини або пельменів, а також зможете збивати неперевершену білкову масу для різного роду випічки. Якщо ручний міксер потужністю 250-300 Вт осілить тісто вагою 0,5-1 кг, то сучасний стаціонарний агрегат легко впорається навіть із 3-3,5 кг тіста.